Retrospektiv utstilling av Trond Bredesen

Trond Bredesen fyller 60 år og feirer med en stor retrospektiv utstilling i Galleri Grafill R21 i Oslo. Trond har vært illustratør siden 1983 og medlem av Illustratørene fra 1988.
Velkommen til norsk illustrasjonshistorie med skisser, referanser, navn på modeller, kunder osv. Dette er svært interessant for kolleger og studenter i bransjen!
Dette skriver Grafill om utstillingen på sine nettsider: «Illustratør Trond Bredesen (1956) feirer sitt 60 års jubileum med en stor retrospektiv utstilling i Grafill R21. Bredesen er en tungvekter i faget og har vunnet en rekke priser for sitt arbeid. De aller fleste nordmenn har et forhold til Bredesens illustrasjoner fordi han har prydet mange av våre mest kjente matvarepakninger. Han var blant annet den første som illustrerte Tine melkekartonger. Han har også preget Tine yoghurt, Stabburets makrell i tomat, etiketter for Borg og Hansa, sjokolade for Freia, flasker og kartonger for Vinmonopolet, og redesign av logo for Synnøve Finden. Trond Bredesen illustrerer også bøker, og er særlig kjent for serien Kunstdetektivene som han har laget sammen med forfatter Bjørn Sortland.»

Trond_utstilling_illustratorene3 Trond_utstilling_illustratorene4 Trond_utstilling_illustratorene6 Trond_utstilling_illustratorene7

Share your thoughts