Next Generation Indie Book Awards 2016

Elefantmannen har plukket med seg nok en pris i USA! Denne gangen i The Next Generation Indie Book Awards 2016. Boka har tidligere fått diplom i California Reading Association.

 

«En gripende fortelling om å være annerledes, om å nekte å være et offer, og å klare å finne lykke også i en ulykkelig situasjon – og om å se det vakre i livet og i andre.» sier Cappelen Damm om boka.

Andre anmeldere sier dette:

«En sterk, sann og spennende fortelling om Joseph Merrick, også kjent som «Elefantmannen». […] En gripende fortelling du aldri vil glemme.»
Hege K. Fosser Pedersen, Foreldre og barn

«Den triste skjebnen er rørende beskrevet og rikholdig illustrert. Den sterke historien hans er ekstra nyttig lesning i vår utseendefikserte tid.» Elin Solvang, julegavetips, Mamma

«Elefantmannen er en empativekkende fortelling om Joseph Merrick […] Mariangela Di Fiore forteller historien fra Josephs synsvinkel, og gir rom for assosiasjoner til temaer som mobbing og annerledeshet. Hodnefjelds illustrasjoner bruker collage i kombinasjon med forskjellige tegneteknikker for å uttrykke mannens deformiteter, hans opplevelse av egen situasjon og folks ulike reaksjoner i samtiden. Bildene har en tidskoloritt som gjør at man forstår at dette er lenge siden.» Marianne Lystrup, Vårt Land

17_illustratorene_illustrasjon_hildehodnefjeld_elefantmannen_illustrationagency

17b_illustratorene_illustrasjon_hildehodnefjeld_elefantmannen_illustrationagency

The Next Generation Indie Book Awards are the largest not-for-profit awards program for independent publishers.

 

Share your thoughts